Koiran silmin:

Ainutlaatuinen virtuaalitodellisuuskokemus

Kehitämme yhdessä virtuaalitodellisuusstudio Teatime Researchin kanssa virtuaalitodellisuuskokemusta, jonka avulla pääset kurkistamaan koirien kokemusmaailmaan.

Edessäsi herää eloon rikas hajumaailma. Äänet ja värit ovat vain osaksi samanlaisia kuin ihmisen kokemina. Ihmisten puheet ja käyttäytyminen ovat koiran kokemina hyvin toisenlaisia kuin omissa silmissämme.

 

Ajantasaiseen tutkimustietoon perustuva virtuaalitodellisuuskokemus avaa uusia näkymiä koirien tunteisiin, älykkyyteen ja parhaisiin koulutusmenetelmiin.

 

Kokemuksessa yhdistyvät viihdyttävyys ja tieto tavalla, jotka tekevät siitä ihanteellisen muun muassa tiedekeskusten, museoiden ja virtuaalipuistojen käyttöön. Se tarjoaa myös aivan uudenlaisen työvälineen koirankasvattajille, eläinsuojeluyhdistyksille, koira-alan järjestöille ja kaikille muille, joiden tehtäviin sisältyy tiedon välittäminen nykyisille ja tuleville koiranomistajille.

 

Parhaillaan kehitystyön alla olevan demoversion rahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK.